Stukje in Groninger Gezinsbode

In de Groninger Gezinsbode van 15 november 2011

Naar aanleiding van dit korte stukje in de Groninger Gezinsbode kwamen per email ruim 80 reacties binnen.

Dat was meer respons dan we hadden durven hopen. Er is geprobeerd om alle mails zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Onze excuses aan de ouderen die niet zo handig zijn met internet: in dit stukje stond alleen een emailadres, het telefoonnummer is – naast een flink deel van de tekst – door de redactie weggelaten. Dank aan alle kinderen die namens hun ouders gemaild hebben met de vraag om meer informatie.

2 Reacties op “Stukje in Groninger Gezinsbode”

 1. Mijn vader heeft essentiële tremor; ik en mijn zus hebben het ook en mijn broer niet. Mijn zoon (33 jaar) lijkt het ook te krijgen en mijn dochter (nog) niet.
  Kunnen wij een bijdrage leveren aan het onderzoek?

  1. Beste dhr. Stoevenbelt,

   Reeds enkele jaren geleden hebt u aangegeven interesse te hebben in onderzoek naar essentiële tremor. Op dit moment is er opnieuw een onderzoek naar essentiële tremor in families. We zijn op zoek naar families die deel zouden willen nemen. Om als familie in aanmerking te komen zijn er in ieder geval drie trillende familieleden nodig, verdeeld over minimaal twee generaties. Zoals u dat toendertijd beschreef lijkt uw familie mogelijk geschikt om deel te nemen.
   Zou u mij kunnen laten weten of u en uw familieleden nog interesse hebben om deel te nemen aan dit onderzoek? Ik zal u dan uitgebreidere informatie over het onderzoek kunnen toesturen. (mijn mailadres kunt u vinden op de website essentieletremor.nl)

   Met vriendelijke groet,
   Cheryl Everlo (MD/PhD student essentiële tremor)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: