Onderzoek naar tremor in Gezinsblad Assen

In Gezinsblad Assen op 11 januari 2012

Na het stukje in de Groninger Gezinsbode afgelopen november volgde vorige maand een artikel in het Gezinsblad Assen. Dertig kilometer verderop bleken ook een flink aantal mensen te wonen met een essentiële tremor, zo was uit de reacties te merken.

Assen deed wat het aantal aanmelding betreft niet onder voor Groningen, misschien ook omdat het telefoonnummer dit keer wel vermeld was in het artikel. Dit maakte dat ons kantoor een aantal dagen functioneerde als zogenaamde ‘essentiële tremor helpdesk’: de telefoon rinkelde bijna onophoudelijk. We hebben geprobeerd iedereen zo goed mogelijk te woord te staan. Natuurlijk kon uiteindelijk niet iedereen meedoen aan het onderzoek, vanwege de voorwaarden die gesteld worden. Toch zijn we blij met het grote aantal positieve reacties.

Eén reactie op “Onderzoek naar tremor in Gezinsblad Assen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s